4 Indicii ca atelierul Dvs de reparatii telefoane este pe drumul spre varf

Preturi corecte si creative

Unii clienti, in special firmele, prefera planurile de asistenta GSM platite in avans, si va vor pune in posesie sau va vor da posibilitatea sa cumparati un anumit numar de ore in fiecare luna. Unele service-uri de telefoane ofera pachete de 10 ore, si apoi ofera 2 ore suplimentare consumatorilor, care de obicei nu vor fi folosite niciodata. Clientul percepe acest lucru ca o mare valoare, si nu costa consultantul nimic – cu exceptia celor doua ore care au fost cerute de catre 2-3 clienti in ultimii cinci ani. Pentru a atrage clientii interesati de planurile preplatite, aveti nevoie de o reputatie buna si referinte excelente; oamenii vor sa stie ca sunteti in afacere de ceva timp.

Altii, in special cei ocazionali, vor face doar plata pe serviciu. Setati pretul pentru acest plan mai mare decat planurile preplatite, deoarece factorul de risc este foarte real. Chiar daca aveti un service GSM rapid Campina situat intr-o locatie excelenta, nu stiti niciodata cand o avarie de apa va bloca strada, va bloca trotuarele si va va inunda parcarea si implicit opri traficul. Daca pretul dumneavoastra este in mod substantial diferit de cel al competitiei, clientii vor dori sa stie de ce.

Networking

Puteti obtine un numar uimitor de clienti pur si simplu iesind cu un buzunar plin de carti de vizita si participand la evenimente de sociale. Toata lumea are telefoane si, la un moment dat, toata lumea va avea nevoie de serviciile unui atelier de reparatii GSM. Unele grupuri va vor garanta ca sunteti singura persoana din comunitatea respectiva cu specialitatea dumneavoastra, iar altii din grup vor incerca in mod activ sa va recomande. Priviti statisticile retelei dumneavoastra si costul de inscriere, si vedeti daca aceasta alegere are sens pentru dumneavoastra. Daca va simtiti incomod in grupuri sau vorbind despre dumneavoastra, este probabil un pas pe care il puteti sari.

Materiale de marketing, logo-uri si grafica

Spuneti-mi ca nu veti avea un vrajitor sau un dragon pe cartile de vizita. Pentru ca toti ceilalti fac asta si nu sunt considerati profesionisti. Este ceva de tipul “locuiesc in subsolul parintilor mei”. Economisiti cateva sute de lei, si apoi mergeti la un designer competent care se specializeaza in logo-uri de afaceri mici. Veti obtine ceva absolut unic, care va arata bine pe o pancarta, o carte de vizita, un site web si asa mai departe.

Odata ce aveti logo-ul, orice altceva este mai usor de proiectat, deoarece functioneaza in jurul unei fundatii puternice. Veti avea nevoie cel putin de carti de vizita si de un site web; daca lucrati de acasa si orasul dumneavoastra o permite, un afis in fata locuintei ce vorbeste despre afacerea dumneavoastra va poate aduce un flux constant de vecini ca si clienti. Iar site-ul www.reparatiitelefoane.ro va recomanda intotdeauna sa includeti cartea dumneavoastra de vizita atunci cand dati chitante; ei vor arunca de multe ori chitanta si vor pastra cartea.

Generarea de recomandari

Cele mai bune recomandari vin de la clienti fericiti, asa ca atunci cand le oferiti acestora telefoanele inapoi, luati-va o secunda pentru a le da o carte de vizita si scrieti ” 10% discount din urmatoarea reparatie, serviciu sau componenta” si cereti-le sa o ofere cuiva care are nevoie de reparatii. Acest lucru creaza atasament si va face sa pareti generos. In general, atunci cand ii transmiteti, clientul va spune prietenilor ca este foarte multumit de serviciile atelierul dumneavoastra de reparatii telefoane, si va poate astfel recomanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *