Obtineti mai multi clienti din site-ul Dvs de fotograf cu aceste 4 sfaturi

1. Nu tot traficul spre site are aceeasi valoare

Cred ca majoritatea dintre noi stim asta, sau cel putin credem ca stim asta. Un vizitator organic care va gaseste pe Google nu este la fel cu cineva care va introduce adresa URL direct din cartea dvs de vizita de fotograf profesionist.

Deci, de ce le aratam acelasi lucru? De ce atat de multi dintre noi depasesc asteptarile in privinta paginilor de rezultate si a directionarii traficului, dar dau gres cand vine vorba de propriile noastre site-uri?

Iata un lucru pe care l-am invatat, care cred ca este foarte util: pe cartea dvs. de vizita, in loc sa puneti http://compania dvs.ro, incercati: http: //compania dvs.ro/hello/, sau poate chiar un cu totul alt website. Imaginati-va ca intalniti pe cineva la un eveniment, ii dati cartea de vizita, iar mai tarziu, cand va viziteaza site-ul de fotograf vor vedea ceva care incepe cu “A fost minunat sa va intalnesc! Iata cum va pot ajuta …”.

In plus, daca aveti bugetul necesar, difuzati anunturi cu plata sau solicitati un link catre site-ul dvs. pe site-urile clientilor cu care ati lucrat, recomanda site-ul web www.monicaridzi.ro! De ce sa nu-i convingeti pe vizitatori sa se gandeasca: ,,Extraordinar – fotograful acesta vorbeste direct cu mine!” prin configurarea unui landing page separat pentru fiecare sursa de trafic?

2. Mie ce-mi iese din asta?

Daca ati citit cu atentie alte articole ale mele, stiti ca acopar pe larg acest lucru. Dar daca nu ati facut-o, iata adevarul: Nimanui nu ii pasa de afacerea dvs de fotograf (este dur, dar destul de precis).

Tot ce vor sa stie este: “Daca te platesc pentru serviciile tale, voi castiga mai mult decat am cheltuit cu tine?” Acest lucru inseamna ca trebuie permanent sa va adaptati mesajele in functie de problemele pe care serviciile dvs. le rezolva.

3. Mai putin “eu/noi”, mai mult “dvs.”

Acest lucru seamana cu cele descrise la numarul 2, dar oamenii vor sa stie ca li se vorbeste personal si direct. Petrecem ore si ore pe serviciile noastre de fotografie, si, prea des, suntem vinovati ca promovam cat de minunati suntem noi in loc sa promovam ceea ce vor clientii.

4. Dati-le o recompensa

Vreti sa impresionati cu adevarat pe cineva? Doriti sa pregatiti modul in care cineva ar trebui sa angajeze un fotograf Slatina ca dvs.?

Oferiti un raport gratuit care sa informeze pe cineva despre un aspect al afacerii lor. De exemplu, daca vorbim despre servicii de fotografie pentru nunti, oferiti un ghid in care prezentati cateva secrete profesionale pentru fotografii cat mai reusite, totul in schimbul adresei de email.

Acest lucru va va determina sa va stabiliti autoritate pentru dvs, si sa erodati orice obiectii pe care le-ar putea ridica clientul. Daca nu va contacteaza singuri dupa ce va citesc materialul, ajutati-i sa faca acest lucru cu usurinta printr-un e-mail ,,Am vazut ca mi-ati descarcat raportul – Mi-ar placea sa va raspund la orice intrebari despre fotografia de nunta”.

Faceti acest lucru, si numarul de clienti potentiali calificati pe care il obtineti prin intermediul site-ului dvs. web va creste drastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *