Cat de utila este o cana filtrare apa potabila in gospodarie?

Ati vazut reclamele. Este o cana filtrare apa potabila. Capacul unitatii include un fel de dispozitiv de filtrare conceput pentru a elimina toxinele si impuritatile din apa plasata in ea.

Pare o idee inteligenta, nu-i asa? Daca un astfel de produs poate face treaba buna, nu aveti nevoie sa cheltui bani pe unitati de filtrare mai scumpe (si mai performante). Puteti evita sa cheltuiti o mica avere pe un intreg sistem de purificare a apei din casa.

Este o invitatie. Dvs doar turnati-va un pahar cu apa si totul va fi bine! Cu astfel de reclame, nu e de mirare ca atat de multi oameni isi cumpara o cana de filtrare a apei pentru bucataria lor. Dar ar trebui sa va cumparati, intr-adevar, una? Chiar face intr-adevar produsul acesta ceea ce se promite in reclama?

Nu exista raspunsuri simple la aceste intrebari. Totul va depinde de situatia dumneavoastra si nevoile specifice. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa stiti despre cana filtrare apa potabila care va vor ajuta sa va decideti daca sunt produsul acesta se preteaza la nevoile Dvs.

Trebuie sa intelegeti ca aceste produse relativ ieftine nu sunt o modalitate eficienta de a rezolva probleme mai serioase de calitate a apei. Daca locuiti intr-o zona in care calitatea apei este o preocupare majora, aceste filtre nu va vor furniza nivelul de protectie si purificare de care aveti nevoie pentru familia dumneavoastra.

O cana filtrare poate fi capabila sa opreasca minerale mai mari, si poate fi chiar eficienta in reducerea prezentei unor microbi si poluanti. Cu toate acestea, nu ar trebui sa se confunde acest proces cu unul de adevarata purificare. Daca va confruntati cu probleme ingrijoratoare in ceea ce priveste calitatea apei in casa dumneavoastra, veti dori sa cercetati optiunile mai serioase, cum ar fi purificatoarele de apa, sau un intreg sistem de purificare a apei in casa, montat chiar sub chiuveta.

O cana filtrare apa robinet poate fi ceva la indemana pentru cei care gasesc ca a bea apa de la robinet e ceva OK, sau care doresc doar sa adauge un strat suplimentar de protectie pentru consumul de apa. Dar fac simplele filtre utilizate in aceste produse o diferenta semnificativa? Din pacate, raspunsul este nu – ele nu sunt capabile de o purificare profunda.

O cana filtrare apa potabila poate fi ceva la indemana daca sunteti in camping sau va bucurati de un picnic undeva unde nu sunteti intr-adevar sigur cu privire la calitatea apei. Sunt extrem de portabile, comode si usor de utilizat. Asta le face populare pentru cei care sunt in mod frecvent pe drum, si care nu stiu intotdeauna multe despre apa si calitatea acesteia.

Sunt, de asemenea, populare, din cauza pretului lor sensibil scazut. Puteti cumpara o cana filtrare apa de inalta calitate la un pret de chilipir de la orice retailer mare. Cand se ia in considerare costul redus, pentru multi oameni achizitia pare confirmata.

Nu va puteti baza insa pe un produs atat de simplu pentru a proteja familia Dvs de problemele de calitate a apei; ele insa pot fi o oportunitate in conditiile potrivite. Daca le priviti ca pe un ajutor suplimentar, si nu ca mijloc principal de purificare a apei potabile pentru intreaga familie, veti fi probabil fericit cu achizitia unei cani filtrare apa potabila. Dar, pe termen lung, poate nu este rau sa luati in calcul si o alternativa mai sigura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *