VPS de calitate la bani putini?

De o saptamana tot caut un VPS (Virtual Private Server) pe gustul meu, dar nu reusesc sa gasesc si pace… Daca va intrebati ce anume vreau eu de la VPS-ul ala amarat de chiar nu reusesc sa gasesc, va spun acum.

Am nevoie pentru un mic site de hosting de un VPS din SUA (vreau din SUA pentru ca site-ul se adreseaza tuturor oamenilor, indiferent de locatie, asa ca imi trebuie viteza ca site-urile sa se incarce cat mai repede). Ca orice om (exceptand cocalarii), as vreau unul calitativ si cat se poate de ieftin. Tocmai asta e problema…  La bani putini gasesc… hmmm… sa le numesc VPS-uri de unica folosinta? Poate va intrebati de ce le numesc de unica folosinta: Simplu, VPS-urile ieftine sunt vandute de tot felul de firme “dubioase” care iti ofera luna de pe cer pentru doar cativa dolari lunar, una mai bine pregatita sa-ti fure banii ca alta. Pe de alta parte, firmele serioase ofera VPS-uri cu specificatiile mai mici ca cele oferite de acele firme “dubioase”, singurele diferente fiind ca la aceste VPS-uri chiar ar trebui sa te astepti sa mearga si bineinteles pretul care te face sa iei o pauza si sa te mai gandesti daca sa iti cumperi sau nu.

Deocamdata ma tot holbez la planurile de pret de pe un website care mi se par acceptabile si ca pret si ca specificatii, si chiar am gasit pe internet destul de multe review-uri care recomanda acest site… De ce pun punctele de suspensie? Pai asta e alta chestie… pe scurt as putea spune ca acele review-uri par prea bine facute si postate in mai multe locuri (adica aceleasi review-uri postate pe mai multe site-uri), ceea ce ma face sa cred ca ar putea fi facute de oamenii lor.

Multumesc ca m-ati suportat. Atat pentru azi (cel putin pentru minutul asta), urmatorul articol urmand sa fie postat mai tarziu sau maine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *