Este o proprietate de inchiriat in regim hotelier o investitie buna?

Investitiile in imobiliare s-au dovedit a fi unele dintre cele mai profitabile investitii pe care le poate face cineva. Un imobil, in general, este popular in randul investitorilor datorita numeroaselor beneficii fiscale si a capacitatii de a oferi un flux de numerar constant.

Pe de alta parte, inchirierile in regim hotelier sunt o investitie excelenta datorita unei liste lungi de beneficii. Iata doar cateva dintre ele:

1. Castiguri mai mari

O inchiriere in regim hotelier bine prezentata si intr-o zona cautata va depasi intotdeauna o inchiriere pe termen lung in castiguri. Este important sa va asigurati cu privire la cererea de inchiriere din zona, dar nu exista nicio indoiala ca chiriile din regim hotelier aduc mai multe venituri decat contractele de inchiriere pe termen lung obisnuite.

2. Intretinere mai buna

Inchirierile in regim hotelier va permit sa va ingrijiti mai bine investitia. Cu sejururi mai scurte, puteti intra si curata mai des proprietatea, si puteti totodata rezolva orice probleme de intretinere inainte ca acestea sa se agraveze. Cele mai multe inchirieri in regim hotelier Deva percep o taxa de curatenie, astfel incat nici macar nu trebuie sa platiti o parte din intretinere.

3. Flexibilitate

In aceasta industrie, aveti control complet asupra calendarului, si asupra perioadei cand doriti sa va inchiriati proprietatea. Daca decideti sa faceti renovarea bucatariei, puteti bloca calendarul pentru o luna, si puteti finaliza proiectul atunci cand va convine.

De asemenea, aveti libertatea de a ajusta preturile dupa cum credeti de cuviinta. Dupa ce renovarea bucatariei este finalizata, puteti percepe un tarif mai mare pe noapte, daca doriti. Iar daca potentialii oaspeti cauta o sedere de o luna intreaga, va puteti ajusta pretul astfel incat sa fie mai competitiv, explica platforma www.regimhotelier.net. Majoritatea oamenilor se bucura de flexibilitatea de a avea de-a face cu un proprietar de locuinta, fata de un manager de hotel.

4. Apreciere

Dincolo de fluxul de numerar lunar, proprietatea dumneavoastra se va aprecia ca valoare an de an. Cu cat va pastrati mai mult timp proprietatea inchiriata, cu atat va valora mai mult atunci cand va decideti sa vindeti. Rata nu este niciodata garantata, dar imobilele nu scad in valoare.

5. Accesibilitate

Spre deosebire de alte investitii, puteti obtine un imprumut pentru a cumpara proprietatea, si apoi puteti folosi banii imprumuti pentru a aduce mai multe venituri. Acest lucru este util in special pentru investitorii incepatori care nu au acces la multi bani. Puteti construi un venit serios mult mai rapid atunci cand stiti cum sa folositi datoria intr-un mod profitabil.

6. Beneficii fiscale

Inchirierile in regim hotelier au o multime de avantaje fiscale care le fac foarte atractive. In primul rand, dobanda platita pentru imprumutul de care tocmai am discutat se poate deduce din impozit, ca sa nu mai vorbim de toate celelalte deduceri pentru intretinere, management, marketing, asigurare si asa mai departe. De asemenea, puteti beneficia de o deducere din impozit pentru deprecierea proprietatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *